Mark Bouwers

Mark heeft na het behalen van zijn opleiding bedrijfskunde MER aan de hogeschool Windesheim zijn ervaring in de financiële wereld opgedaan bij ABN Amro Hypotheken Groep (ABN Amro, Florius, Moneyou).

Daarnaast heeft Mark jarenlang voor diverse financieel adviseurs- en adviesbedrijven gewerkt als backoffice medewerker en daarmee veel ervaring gekregen op het gebied van particuliere financieringen.

Gedurende al deze ervaringen groeide bij Mark meer en meer de wens om zelf met de klant in gesprek te gaan, de wensen van klanten te inventariseren en daar zijn hypotheekadvies op af te stemmen. Deze wens heeft Mark invulling gegeven door bij de Financiële Alliantie aan de slag te gaan als hypotheekadviseur. Vanzelfsprekend is Mark in het bezit van alle benodigde vakopleidingen en voldoet hij aan alle vakbekwaamheidseisen.

Mark is rustig en geduldig, maar juist gedreven en scherp als het aankomt op het geven van een bij jou als klant perfect passend advies. Overweeg je om een woning te kopen, je hypotheek aan te passen, of loop je rond met andere financiële vragen omtrent wonen, schroom niet en bel, app of mail met Mark!

Neem direct contact op met Mark Bouwers
  • mark@dfamail.nl
  • 06 - 23 19 70 82

Of maak gebruik van het onderstaande contactformulier:

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit veld is verplicht.
Dit is geen geldig e-mailadres of er is niks ingevuld.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.