Een verbouwing

Is jouw woonwens een verbouwing? Je zoekt een hypotheekadviseur voor jouw woonwensen? Wij bieden onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies in Zwolle, een hypotheek met een lage hypotheekrente.

Een verbouwing

Er komt vaak een moment waarop je uiteindelijk toch wilt gaan verbouwen!

Ondertussen woon je een aantal jaar op die fantastische locatie in dat prachtige huis. Je wil hier absoluut niet weg, maar eigenlijk moeten er wel een aantal onderdelen opgeknapt en aangepakt worden.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om geleidelijk alle klussen op te pakken en hier enkele jaren over te doen met behulp van je eigen spaargeld. Uiteraard zorgt dit er voor dat je geen hogere hypotheek krijgt.

Maar in één keer alle wensen oppakken en in relatief korte tijd klaar zijn?

Waarschijnlijk klinkt dit ook aantrekkelijk om niet lange tijd in een verbouwing te zitten, maar is dit zo maar mogelijk? Wat zijn dan de extra maandlasten? Zit er overwaarde in de woning? Moeten de kosten worden voorgeschoten?

Er komen bij deze situatie vaak vele vragen naar boven. Voor jou grote vragen waarop de antwoorden lastig zijn. Wij helpen je hier graag bij en leggen alles op eenvoudige wijze uit!

Verbouwingsplannen? Aarzel niet, maar neem contact met ons op! Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kost u dus niets!