Seniorenhypotheek

Bent u gepensioneerd of bijna gepensioneerd? Dan heeft u waarschijnlijk al een groot deel van uw hypotheek afgelost, dan wel niet uw gehele hypotheek. Dit biedt veel kansen! Uw inkomsten vergroten, of uw huis verbouwen, alles is mogelijk met een seniorenhypotheek. Een seniorenhypotheek, soms ook wel verzilverhypotheek of ouderenhypotheek genoemd, is een hypotheek die speciaal gemaakt is voor mensen die (bijna) met pensioen zijn.

Uit recent onderzoek is gebleken dat veel gepensioneerden het idee hebben dat er geen hypotheek meer afgesloten kan worden als men gepensioneerd is. Dit terwijl er voor deze groep juist enorm veel mogelijk is op het gebied van hypotheken!

Herkent u zich in de volgende situaties? Misschien is een ouderenhypotheek dan wel perfect voor u! Klik op de titel van uw situatie om er achter te komen wat er voor u mogelijk is.


1. U heeft een klein pensioen

U heeft hard gewerkt om een mooi pensioen op te bouwen, maar u bent er achter gekomen dat deze kleiner is dan had gehoopt. Of misschien is uw pensioen wel groot genoeg, maar heeft u niet genoeg spaargeld opgebouwd om naast uw vaste kosten nog genoeg geld over te houden om leuke dingen van te doen. Een seniorenhypotheek kan in dit soort gevallen een goede basis bieden om wat royaler te kunnen leven.


2. U wilt uw dromen realiseren

U heeft jarenlang gewacht op uw pensioen om eindelijk eens uw dromen waar te kunnen maken. Het maken van een wereldreis, uw droomcamper kopen of eten in alle sterrenrestaurants van Nederland: de mogelijkheden zijn eindeloos. Alleen nu blijken al deze plannen uiteindelijk toch niet helemaal in het budget van uw pensioen te passen.

Met een seniorenhypotheek kan u eenmalig een groot bedrag opnemen zonder extra maandlasten, waardoor deze plannen wel mogelijk zijn. Bekijk nu wat er voor u mogelijk is!


3. U wilt geld schenken aan familie

Familie is voor iedereen belangrijk. Logisch dat u hen daarom soms wat geld cadeau wilt doen of iets kostbaars voor ze wilt kopen. Of misschien heeft uw (klein)kind wel een huis gekocht of wil hij/zij een huis kopen waar u hen graag financieel mee wilt helpen.

Een seniorenhypotheek is dan ideaal om wat geld beschikbaar te krijgen! Benieuwd wat er voor u mogelijk is? Wij zoeken het graag voor u uit!


4. U wilt uw huis verbouwen/verduurzamen

U bent al aardig op leeftijd en woont nog thuis. Hartstikke fijn natuurlijk maar het liefst zou u daar nog aardig wat jaren willen doorbrengen. Op zo’n moment is het verstandig om op de begane grond een slaapkamer en badkamer te hebben.

Of u heeft sinds uw pensioen eindelijk genoeg tijd om even uw huis goed aan te pakken. Alleen is even snel een grasmaaier door de tuin niet goed genoeg. Het liefst zou u wel een nieuwe hobbykamer kunnen gebruiken, of misschien is de zolder wel aan vernieuwing toe.

Wellicht wilt u het zelfs wat groter aanpakken en uw huis gaan verduurzamen om zo te besparen op uw energiekosten. Allemaal erg mooie plannen, alleen zit er een behoorlijk prijskaartje aan. Meestal is deze groter dan uw pensioen toelaat. In dit soort gevallen is een seniorenhypotheek ideaal voor u! Bekijk nu uw opties.


Hoe gaan we te werk?

  1. Wij komen bij u langs voor een kennismakingsgesprek
  2. Wij bespreken uw wensen en kijken wat er daarin voor u mogelijk is
  3. Wij zoeken de voordeligste hypotheek die het best bij u past
  4. Wij maken de hypotheek voor u rond

U kunt ook direct contact opnemen als u wilt weten wat uw mogelijkheden zijn. Ons team staat elke dag voor u klaar om u direct te helpen met al uw vragen. Een afspraak maken is geheel vrijblijvend!


Wij bieden seniorenhypotheken aan van deze geldverstrekkers: