Je volgende woning

Ben je op zoek naar jouw volgende woning? Je zoekt een hypotheekadviseur voor jouw woonwensen? Wij bieden onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies in Zwolle, een hypotheek met een lage hypotheekrente.

Je volgende woning

Zijn je woonwensen veranderd en op zoek naar je volgende woning?

Woonwensen kunnen veranderen door van alles. Je bent bijvoorbeeld meer gaan verdienen. Er is gezinsuitbreiding geweest of je droomwoning staat te koop. Zo kunnen we ook nog wel even doorgaan.

Bij het kopen van een volgende woning komt er veel op je af. Aangezien je al een woning én hypotheek hebt. Misschien zit er wel overwaarde op? Je huidige woning moet eerst verkocht worden? De nieuwe woning is wellicht duurder en kan ik dit wel lenen?

Het lijkt wel een legpuzzel van vele stukjes!

Wij zijn gek op legpuzzels en gaan graag samen met jou er een totaalplaatje van maken! Uiteindelijk hebben wij op alle vragen een antwoord en kunnen alle mogelijkheden naast elkaar leggen om te vergelijken.

Eerst kopen of verkopen?

Daarnaast kunnen wij ook helpen met het verkopen van de woning. Met vele goede partners in Zwolle en omgeving willen wij jou vooral ontzien en ontzorgen!

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak! Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en dit kost u dus niets!