Je woning verduurzamen

Heb jij een woonwens en wil je daarnaast jouw woning verduurzamen? Zoek je een hypotheekadviseur voor het invullen van jouw woonwensen? Wij bieden onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies, een hypotheek met een lage hypotheekrente en bovendien hebben wij de juiste businesspartners om de verduurzamingsmaatregelen aan jouw woning te realiseren.

Je woning verduurzamen

Verduurzamen en besparen gaan hand in hand

Duurzaamheid is intussen een veelgehoord onderwerp in Nederland. Iedereen zal zijn steentje moeten bijdragen aan een Duurzaam Nederland en een beter milieu. Daarnaast zijn de energieprijzen intussen zodanig  gestegen dat dit intussen een forse aanslag op de portemonnee van de gemiddelde Nederlander is geworden.

Door uw woning te verduurzamen levert u niet alleen een bijdrage aan een beter milieu, maar bespaart u ook fors op uw energielasten en daarmee dus op uw totale woonlasten!

Het verlagen van je woonlasten?

Het doel van verduurzamen moet tweeledig zijn naar onze mening. Je moet goed doen voor het milieu, maar het moet toch ook voordelen hebben in je maandlast. Uiteindelijk moet het ook een doel zijn om minder in de maand aan energiekosten te hebben.

Waar begin je nu?

Maar waar begin je dan met verduurzamen? Ten eerste moet je wel een budget hebben om te kunnen verduurzamen. Het kan zijn dat je voldoende spaarmiddelen hebt liggen, maar in de meeste gevallen wordt verduurzaming gefinancierd middels een speciale lening of -nog veel voordeliger qua maandlasten- middels een extra stukje hypotheek. Dus het is zaak om te kijken of je geld hebt of geld kunt lenen om te kunnen verduurzamen.

Vervolgens is het goed om te kijken welke opties er zijn voor dat verduurzamen. Kies daarbij altijd voor kwaliteit boven de allerlaagste prijs. Verduurzamen doe je immers voor de lange termijn en dan is kwaliteit en levensduur belangrijk. Om jou te helpen de beste keuzes te maken als het gaat om verduurzamen, zijn wij een samenwerking aangegaan met  Duurzaam Bespaar Plan. Duurzaam Bespaar Plan werkt net als De Financiële Alliantie met een geheel kosteloze en vrijblijvende inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden om uw woning energiezuinig en dus duurzaam te maken. Door deze unieke samenwerking kunnen wij ervoor zorgen dat de hypotheekaanvraag en de uit te voeren verduurzamingsoplossingen op elkaar zijn afgestemd. Wij nemen u aan de hand door het gehele traject heen!

Duurzaam Bespaar Plan

Duurzaam Bespaar Plan is jouw partner als het gaat om het verduurzamen van jouw woning door middel van onder meer zonnepanelen, vloerisolatie, spouwisolatie, HR++ glas, warmtepompen en overige energiebesparende voorzieningen. Zij helpt vrijblijvend bij iedere verduurzamingsvraag die jij als woningbezitter hebt. Jouw wensen worden omgezet naar een goed doortimmerd Duurzaam Bespaar Plan.

Voor meer informatie kijk je op https://www.duurzaambespaarplan.nl/.

Ik wil mijn woning verduurzamen

Ook starten met verduurzamen? Aarzel niet, maar neem contact met ons op en wij gaan je helpen! Wij nemen jou volledig aan de hand door het traject van financieren en verduurzamen!